19.02.2010 г., 11:42 ч.

... или 

  Поезия
704 1 2

Съдбата попита ме вчера:
"Избери - ще обичаш
или ще те обичат?"
И ето, сега ще избирам.
Няма монета с две лица...
Ще чертая план подир план,
ще се оставя друг да обича,
или аз да обичам безцелно...
Като двойна, раздираща скица,
този план ме убива "модерно".
И е нещо, не да е ново,
и е повече като дилема...
А решението е просто, 
само няма как да го взема...

Обезсилена,

в края на пътя,
ще поседна

за малка почивка,
ще почакам

и който се сети,
ще ме обича

или ще обичам...

© Кати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??