14.05.2017 г., 23:45 ч.

Илюзия 

  Поезия » Любовна
441 3 5

Илюзия

 

 

Изплакан сън! Очакващи очи!
Маслинен мрак! Учудени звезди!
Самотен вик! Кънтяща тишина!
Очакван дъжд! Нечакана луна!

Един до друг! Преплетени ръце!
Затихващ стон! Препускащо сърце!
Розов свят! Изгубени мечти!
Дълъг път! Проблясващи искри!

Огън луд! Недогоряла жар!
Тиха песен! Самодивски дар!
Жадни устни чакащи деня!
Аз и ти! Прозрачна тишина!

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??