29.09.2017 г., 9:07 ч.

Илюзия 

  Поезия
531 2 2

Сънувам

че съм със жасминови ръце,

че цялата съм аромат и лик,

превъплътени в мъничко цветче,

белеещо под лунния светлик.

 

Докосвам -

зеленината на листенцата шепти,

омайва като чудновата песен,

изпълвам нощ с лелеяни мечти -

стенания във пурпурен десен.

© Ивалина Петкова Всички права запазени

Има и други светове...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??