2.11.2007 г., 11:37 ч.

Илюзия 

  Поезия » Любовна
822 0 9
 

Ако Любовта залязва със здрача

и слага край на всичките мечти,

ще се намерири ли в света все някой,

дето моя зов да приюти?...

 

Ако скоча в пропастта бездънна,

за да сложа край на мойта самота,

ще дойдеш ли при мен или посърнал,

ще тънеш в свойта вечна празнота?...

 

Ще любиш ли душа, която люби 

и възхвалява всичко в тебе

или отново, пак в света загубен

ще кажеш: "Дай ми време!"?...

© Петя Боянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??