25.11.2007 г., 15:45 ч.

Илюзия 

  Поезия » Друга
752 0 14
 

Илюзия

 

Привлече ме зелената гора,

но вътре беше тягостно мъртвило

и пусти бяха нейните недра.

Понякога оказва се така  -

красивото отвън, е вътре гнило.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??