9.11.2005 г., 20:50 ч.

Илюзия 

  Поезия
813 0 1
И л ю з и я

Измама е и мъка всяка обич!
Илюзия от нашите мечти!
Повярваш ли-обречен си да страдаш,
да падаш и ужасно да боли!

Красиво е началото,когато
си мислиш,че си срещнал любовта.
Надежди,трепети и радост
изпълват твоята душа!

Красиви мигове,прекрасни думи
и жестове,даряващи любов...
размиват се във дните сиви...
потъваш в бездна,чакаш зов...

А някъде в отминалото време
започнала е да умира обичта...
Защо не можем да я съхраниме?
Защо разкъсваме душите си сега?

Наистина ли вече всичко свърши?
Тъй преходни са чувствата във този свят!
С надежда шепнат мойте устни
молитва-да получа втори шанс!

13.02.2005

© Павлина Драгова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??