29.03.2007 г., 12:29 ч.

Илюзия 

  Поезия
518 0 5
Илюзия

Нетраен повей, пълен с пролет, пек и сняг
повдигна леко мойта сянка, цяла в прах.
Бе твоят плащ – листо от тъмна теменуга.
Безплътна, тежка сянка – сив покой и бяг.

© Доли Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??