10.10.2008 г., 13:00 ч.

"Илюзия за щастие" 

  Поезия
614 0 1
Искам да разкрия душата си,
да я пречистя, да я оголя,
да я пусна да диша свободно,
да почувства мир и спокойствие,
да вкуси от любовта
и онова удоволствие - теб и плътта ти.
Може би звучи грубо,
даже не толкова етично и морално,
но аз буквално те желая,
копнея за ръцете твои,
за устните ти нежни,
за дъха ти тъй вълнуващ.
Искам всичко твое - искам го,
дай ми го да го сграбча, да го прегърна,
ще го окова с желязо, в окови,
ще е в плен на моята любов,
мой ще бъдеш и тогава
всичко ще "блести" в мен,
всичко, но не е реално,
Боже - сън било е, а сега е ден.

© Мария Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво е да сънуваме мечтите си и любовните копнежи..Тъжно е, ако не се превърнат в реалност..Харесах много!
Предложения
: ??:??