29.09.2010 г., 20:42 ч.

Илюзорно щастие 

  Поезия » Друга
786 0 3

През филтъра на
гледната му точка
моногамността
се пречупва
калейдоскопно
насмешливо
в размита илюзия,
принудително
вградена
в лявата половина
на мозъка.
Той я използва,
за да плете
грижливо
своята паяжина,
с която
ще ù върже очите,
докато я води
към сатенени чаршафи,
приютили
хиляди мигове
чисто удоволствие
от изживени
... илюзии.

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Дълбока вода си, Танче!!!
  • Гале, сега съм в Пловдив, но като се прибера вкъщи, непременно ще предам.
    Боромир, радвам се, че ти харесва.
  • Аааахахахаха! Хареса ми Има мисъл ... има!
Предложения
: ??:??