18.06.2010 г., 8:11 ч.

Има ли надежда 

  Поезия » Любовна
963 0 1

Има ли надежда за теб и мен, мили,

и за нашите мечти,

ще бъдем ли заедно аз и ти?

Бяхме щастливи заедно,

но нещо се промени!

Намесиха се хората във връзката ни

и попречиха на нашата любов красива!

Има ли надежда за теб и мен?

Ще превъзмогнем ли пречките

по пътя към щастието си?

Има ли надежда,

или всеки по пътя си ще върви?

 

© Хриси Цекова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??