6.03.2016 г., 17:33 ч.

Има ли нещо 

  Поезия
531 0 7

 

Има ли нещо

по-нежно

от тихия пролетен дъжд,

от първия слънчев лъч,

огледал се в капчица роса,

от нощния аромат

на цъфнали липи

и шепота кристален

на планински поток,

нещо по-нежно

от снежинка,

целунала те по лицето,

 

освен

кадифето на очите ти...

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??