23.01.2008 г., 18:12 ч.

Има ли те? 

  Поезия » Любовна
1189 0 24
 

Има ли те?

Или те измислих?

Още вярвам в чудеса.

Моля те,

ако си истина,

разбий вратата на съня.

Вярвам, че при мен

ще дойдеш.

Нищо, че не знам кога.

Има те.

Не те измислих.

Ще те срещна.

Знам това...

© Владимир Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??