Jan 23, 2008, 6:12 PM

Има ли те? 

  Poetry » Love
1327 0 24
 

Има ли те?

Или те измислих?

Още вярвам в чудеса.

Моля те,

ако си истина,

разбий вратата на съня.

Вярвам, че при мен

ще дойдеш.

Нищо, че не знам кога.

Има те.

Не те измислих.

Ще те срещна.

Знам това...

© Владимир Колев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??