Така ми се иска да върна назад,
времето заедно с тебе...
За твоите ласки умирам от глад
и жадувам да бъдеш до мене.
Сън ли било е това между нас,
истина или мечта –
говоря със чувства и пея без глас,
сляпа е знам любовта...
Припев:
Има ли утре или утрето свършва със утрото?
Има ли бъдеще или то за мен е химера?
Да живея за днес, прегръщайки силно тъгата
ах, твоята липса погуби у мене жената...
Има ли утре или утрето сършва със утрото?
Има ли утре или утрето сършва със утрото?
Така ми се иска да върна назад,
времето заедно с тебе...
Сълзите се стичат във водопад,
жадувам да бъдеш до мене.
Химия знам е това между нас,
излишни са всякакви думи...
Говоря със чувства и пея без глас,
сляпа е знам любовта ми.
29-08-2020 год.
ПП: Линк към песента https://www.youtube.com/watch?v=k15d2WETcDU
© Надя Уорендър Всички права запазени