Aug 30, 2020, 12:17 AM

Има ли утре 

  Poetry » Authors song
690 2 2

Така ми се иска да върна назад,

времето заедно с тебе...

За твоите ласки умирам от глад

и жадувам да бъдеш до мене.

Сън ли било е това между нас,

истина или мечта –

говоря със чувства и пея без глас,

сляпа е знам любовта...

 

Припев:

 

Има ли утре или утрето свършва със утрото?

Има ли бъдеще или то за мен е химера?

Да живея за днес, прегръщайки силно тъгата

ах, твоята липса погуби у мене жената...

Има ли утре или утрето сършва със утрото?

Има ли утре или утрето сършва със утрото?

 

Така ми се иска да върна назад,

времето заедно с тебе...

Сълзите се стичат във водопад,

жадувам да бъдеш до мене.

Химия знам е това между нас,

излишни са всякакви думи...

Говоря със чувства и пея без глас,

сляпа е знам любовта ми.

 

29-08-2020 год.

 

ПП: Линк към песента https://www.youtube.com/watch?v=k15d2WETcDU

 

© Надя Уорендър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря Ви!
  • Уникално, както винаги! Чух и песничката, топ е Харесвам я много! Уцелваш кое как да изпееш и го правиш наистина страхотно, браво за което Ами продължавай да пееш и успех!
Random works
: ??:??