21.01.2023 г., 14:40 ч.

Има път 

  Поезия » Гражданска
136 0 1

Когато без надежда си останал
и търсиш път към лъч от светлина,
повярвай, че и Бог не е престанал
да ти дарява свойта доброта.

 

Когато в страх от болка си обсебен
и няма смисъл да вървиш напред,
повярвай, има те и си потребен
и осъзнай, че обич е навред.

 

Когато няма светлинка в тунела
и не изгрява слънцето за теб,
тогава се опитай зад предела
да разтопиш една душа от лед!

© Наташа Басарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??