22.11.2006 г., 0:38 ч.

Има те 

  Поезия
689 0 3
Откакто те познавам, съм трижди по-щастлива!
Не съм те виждала, но важно ли е всъщност?
Аз просто знам, дори безгласен -
от плът и кръв си същият -
без преструвки, истински, добър!

Не вярвам още, че реален си -
та ти си като божество, но не от кал!
Дали те има или от сърцето си изваях те?
Не искам и да знам дори!
Това, че ИМА те, е предостатъчно!

© Катя Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??