14.02.2019 г., 14:26 ч.

Имам, но и нямам 

  Поезия » Любовна, Философска
489 0 1

Имам тялото ти,
докосвам го, мое е!
Имам сърцето ти,
трепти в едно с моето!
Имам душата ти,
искри заедно с моята!
Но нямам Времето,
то ничие е!
Времето, в което, 
заедно сме,
тук и в Вечността!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Това е, може би всичко, което искаме, което младежта не разбира докрай. Поздравявам Ви. Красиво е.
Предложения
: ??:??