Feb 14, 2019, 2:26 PM

Имам, но и нямам 

  Poetry » Love, Phylosophy
490 0 1

Имам тялото ти,
докосвам го, мое е!
Имам сърцето ти,
трепти в едно с моето!
Имам душата ти,
искри заедно с моята!
Но нямам Времето,
то ничие е!
Времето, в което, 
заедно сме,
тук и в Вечността!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Това е, може би всичко, което искаме, което младежта не разбира докрай. Поздравявам Ви. Красиво е.
Random works
: ??:??