9.07.2013 г., 13:26 ч.

Имам нужда 

  Поезия » Любовна
710 0 4

Имам нужда силно да обичам,
да треперя в нечии прегръдки.
Имам нужда все да се съмнявам,
да се боря, да желая... И да пиша.

Имам нужда щастие да търся,
не, не искам нищо наготово.
Имам нужда тихо да се моля,
да повярвам пак във чудесата.

Имам нужда обич да раздавам,
очите ми да стопля твоят пламък.
Истинска, дете на любовта съм,
и точно тебе искам да обичам.

19.VІ.2013 г.

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??