23.11.2007 г., 9:17 ч.

Имам път... 

  Поезия » Любовна
1025 0 30

Имам път, който днес е Обичане,
с крайпътни нюанси на вярност,
от години с любов се изричаме
и се повтаряме до безкрайност.

 


 

Вземи ме, аз отдавна съм твоя,
ще ти бъда утеха след буря,
а болката, неизтекла с пороя,
ще отнема със нежна целувка.

 


 

Разкажи ми как си ме търсил,
припомни ми за първата среща,
тогава дните изглеждаха къси
и даже зимата беше гореща.

 


 

Тук сме и има ни - в заедност,
спасителен пояс в бурно море,
и крепи ме твоята раменност,
като пулс си в моето сърце
.

© Елица Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??