8.09.2010 г., 13:56 ч.

Имам сили 

  Поезия
887 0 9

Имам сили да спра да те искам.
Уморих се от това да те няма.
Ала в твоя затвор от неискане
това е само поредната рана.

Имам сили да спра да ти вярвам.
Уморих се да вдишвам лъжи.
Ала части от мене отдавна
са загинали, вярвайки ти.

Имам сили да спра да те чакам.
Уморих се от много обичане.
Ала сигурно често ще плача,
аз проклинайки свойто отричане.

© Ирен Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??