24.08.2017 г., 0:39 ч.  

Имaне 

  Поезия » Епиграми, Друга
774 1 0

Понякога, някъде, нямаме нищо.
Крадем от никой.
Пак "имаме" нищо.    

 

И нямаме, нямаме...
защото си нямаме.
Да имаш сърце е... малко различно.

 

И нямаме, бягаме...
бягаме, бягаме.
А стъпки не стигат...

Себичност?

 

Разкъсани "имаме"
а цели сме нямащи...
Животът, животът дали е лиричен?

© Орлин Будинов Всички права запазени

*

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??