27.12.2008 г., 22:07 ч.

Имен ден 

  Поезия » Друга
821 1 1

Днес е ден необикновен,

свещен и също толкова благословен.

Защото ти празнуваш своя имен ден.

Вместо цвете, аз реших

да подаря ти този кратък стих.

Иска ми се да ти поднеса

цялото здраве на света.

Щастие да те преследва

и усмивка да те следва.

Пътят ти да бъде лек

и застлан с килим тъй мек...

Очите ти да бъдат все сияйни

и винаги омайни.

Късметът да е все до теб

и неотлъчно да те следва занапред.

Щом захванеш се със нещо,

то да бъде все успешно.

Пишейки това,

искам да ти честитя празника сега.

Дано хареса ти стиха,

четейки го на мига.

Бих се радвала на това

да видя, четейки ти стиха,

усмивката ти как сияе

и погледът ти как играе.

Дано успяла съм сега

да честитя ти първа празника!!!

© Слънце слънце Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много мила честитка!

    п.п. Но от "Пишейки това/искам да ти честитя..." вече натежава. Според мен последните 10 реда са излишни. Лично мнение.
    п.п.п. На именяка, за когото е писано: Да ти е живо името!
Предложения
: ??:??