16.02.2008 г., 16:40 ч.

Името ми е... 

  Поезия » Любовна
662 0 8
Ще те прегърна
         с пареща умора,
ще те целуна
        с горда самота...
Душата ти ще
           обладая в спомен,
ще си отида със съня.
Ще ти оставя
        нежност на усмивка,
ще те погаля
        с благослов
и ако среща с мен поискаш,
        кажи ми името -
Любов.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??