Feb 16, 2008, 4:40 PM

Името ми е... 

  Poetry » Love
673 0 8
Ще те прегърна
         с пареща умора,
ще те целуна
        с горда самота...
Душата ти ще
           обладая в спомен,
ще си отида със съня.
Ще ти оставя
        нежност на усмивка,
ще те погаля
        с благослов
и ако среща с мен поискаш,
        кажи ми името -
Любов.

© Шопландия Софийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??