19.10.2006 г., 22:19 ч.

ИМПРЕСИЯ 

  Поезия
1113 0 10

отвъд увехналото лято
и дъжда, и охлювите бързащи към зимата
и лястовиците, разлистени за полет върху жиците
оттатък светлината раздробена в
рубина на дърветата и
отразена празнично във златото на храстите, попила
в капките с безцветността на диаманти –

октомври е

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??