Oct 19, 2006, 10:19 PM

ИМПРЕСИЯ 

  Poetry
1087 0 10

отвъд увехналото лято
и дъжда, и охлювите бързащи към зимата
и лястовиците, разлистени за полет върху жиците
оттатък светлината раздробена в
рубина на дърветата и
отразена празнично във златото на храстите, попила
в капките с безцветността на диаманти –

октомври е

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??