4.08.2016 г., 0:40 ч.

Импресия 

  Поезия » Източни форми
792 1 19

Прехласвайки се

в шепота на времето,

заслушвам се в най-тихите акорди!

 

Тук няма лед, ни бляскави фиорди

от чувства мъртви...

 

Тук покълва семето

на любовта –

 

едно неземно цвете,

съдбовен знак и дар от боговете –

 

наречено... да надживее времето!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??