Aug 4, 2016, 12:40 AM

Импресия 

  Poetry » East forms
802 1 19

Прехласвайки се

в шепота на времето,

заслушвам се в най-тихите акорди!

 

Тук няма лед, ни бляскави фиорди

от чувства мъртви...

 

Тук покълва семето

на любовта –

 

едно неземно цвете,

съдбовен знак и дар от боговете –

 

наречено... да надживее времето!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??