20.09.2016 г., 16:23 ч.

Импресия 

  Поезия » Друга
739 2 2

Хубав е днешният ден.

Така приятно припича.

Само Витоша е леко мъглива.

Чува се смях на момиче.

© Симеон Пенчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??