Sep 20, 2016, 4:23 PM

Импресия 

  Poetry » Other
740 2 2

Хубав е днешният ден.

Така приятно припича.

Само Витоша е леко мъглива.

Чува се смях на момиче.

© Симеон Пенчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??