8.04.2018 г., 17:41 ч.

Импулс 

  Поезия » Любовна, Оди и поеми
438 2 1

Всеки неин поглед

е импулс за сърцето.

Предсърдията съхнат,

а камерите стиснати

в желязна систола изтласкват

и последните чувства към дробовете,

за да могат най- сетне да напуснат

моето тяло!

Всеки неин поглед е импулс,

но сърцето отдавна

работеше само на

чувства!

© Никола Станиславов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??