22.03.2011 г., 20:54 ч.

Инато сърце 

  Поезия » Любовна
820 1 2

Инато ми сърце, тъй лудо ми туптиш,

а аз ти казвам - престани!

Не е нужно пак спомени да търсиш,

не ми трябват, за да ме боли!

 

Това чувство изцяло отвътре ме изгаря,

не мога да мисля, дори и да спя.

И със себе си се боря, да спра

да мога да обичам и за миг съня да уловя.

 

А там ще мога ли поне да си отдъхна

и ти, сърце, ще можеш ли се примири?

Поне за нощ една прекрасна

забрава да ми подариш!

 

23.01.2011 - 23:30

© Надя Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??