27.09.2008 г., 12:33 ч.

Интермецо от Всемира 

  Поезия » Любовна
721 0 10
"Не съм аз ручей и не съм река
пред тебе непрестанно да тека."
Ангар


Аз ручей съм и съм река,
и вода мълчана
за устните ти жадни.
Небе - за отредените ти дни.
И Слънце - във най-черните ти нощи.
Очистващ огън съм. И блян.
И най-свидната ти песен!
Надежда, Вяра и Любов.
И пухче от глухарче,
във ръцете ти.

Това съм аз.
И още нещо!...

© Латинка-Златна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??