27.12.2007 г., 8:24 ч.

Интимно 

  Поезия » Любовна
718 0 17
Мълвя интимно на своя,
през всичките сезони, ще бъда само твоя!

Вървя без миг топлина,
по снежен левент долина,
в дълбока пряспа, през зима,
и без никакъв грим.
Далеко и несигурно нали,
ще срещна ли моя любим!?
Мълвя интимно на своя,
през зимата, пак ще бъда твоя!

Върви мъжът по свойта писта,
с цвете във  ръка залисан.
Пролетни  любовни кълнове,
къде се изтъркулнахте!?
И жадни за любовна милувка,
впивахте устни с лятна целувка!
Мълвя интимно на своя,
пролет, лято, пак ще бъда твоя!

А... есен фокуси направи,
напълни шапката си,  браво!
За мен изрови ти съкровище
мъдрец разнежен, можещ!
Перо и сърце ти дадох  аз
ей тъй, със подпис и печат!

Мълвя интимно на своя,
през всичките  сезони,  ще бъда само твоя!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??