2.05.2009 г., 10:43 ч.

Интимно 

  Поезия » Еротична
1111 0 2

Смущаваш мойто тяло,

желаеш ме, нали?

С думи ме докосваш,

сърцето в мен трепти.

 

От гласа ми, мили,

възбуждаш се, нали?

Ако ме обичаш,

при мене се върни.

 

Мойто тяло жадно

превлича те, нали?

Искам да ме любиш,

искам до зори.

© Пролетното момиче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страхотно! Браво!
  • Болка, нежност и обич събрани в едно.Еротиката е само обвивката. Поздравления... Дими
Предложения
: ??:??