11.11.2008 г., 0:19 ч.  

Инверсия 

  Поезия » Философска
1203 0 12



 

 

като инверсия на Цялото

патологичен случай броди

и влива справедливост

във артериите на тълпата

но като символ архаичен

до усмивка честен

е прокуден като болен

да се прости с кръвта си

ако е стерилна и без дрога

 


без отрова във жлезите

той е луд и ненормален

загниващо белязан

и дамгосан

опияняващото е

елементарните частици

в Цялото да убеди

че той е неморален 

когато е отровен

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

,чаротровен

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??