18.11.2007 г., 20:34 ч.

Ирония! 

  Поезия » Друга
745 0 1

Измамен е света, пълен със пари...

Измамен и коварен, все някой го боли...

Във фалша на дните сиви живеем

без време да се посмеем.

Лутаме се в нищото, чакайки промяна...

Лутаме се, без да знаем кой душата ни омая.

Все някой го боли, все ранения си ти...

Все тичаме забързани след вятъра,

все някой от времето краде ни...

Изморени, недолюбени, болни,

а понякога и нещастно влюбени...

изгубени във дебрите на новия век...

това е съвременния човек!

© Миглена Генешка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??