27.12.2013 г., 19:42 ч.  

Исихия* 

  Поезия » Любовна
501 0 2

Исихия*

Бездомни врабчета измълчаха
думите боси от снегостишието.
Сега ще бъда само тишина.
И топла сълза. Капчица онемяла.
Малко парченце живот.
Ще имам сили само да обичам.
Мисъл ще имам - само за теб.
И огънчета в дланите -
да те стопля. С любов.

*Исихия - "безмълвие, съзерцание
тишина, покой."

© Ванко Николов (Starkmaster°  ®vn)

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??