11.12.2019 г., 8:06 ч.

Иска ми се 

  Поезия » Свободен стих, Друга
417 1 2

иска ми се да мога да намотая

асфалтовото шосе

като старо прокъсано чердже

да го стегна здраво с дъхът си

да го нарамя със синджира

от светлини на уличните лампи

и да го запокитя някъде отвисоко

след това да се върна

там където под него се е открил

неутъпканият още чернозем

да се събуя бос

да усетя пулсът на земята

и да затанцувам със страховете си

като за последно

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??