5.08.2009 г., 16:07 ч.

Исках... 

  Поезия » Любовна
963 0 25

 

Исках да съм пойна птичка,

кацнала на твойто рамо -

да те радвам и увличам

със мелодия омайна...

 

 

Исках да съм цвете чудно,

расло в твоята градина -

с аромата да те будя

в утро свежо и невинно...

 

 

Исках да съм лъч отронен,

стоплил твоя свят арктичен.

Ти не стана сбъднат спомен.

И какво от туй? Обичах...

 

 

 

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??