15.05.2014 г., 16:54 ч.  

Исках само онова... 

  Поезия » Любовна
839 0 4

 

За мен бе той човека,

облечен вечно в бяла дреха.

Извор бе и лято бе...

Безкрайно синьо небе.

Губех се в ръцете му красиви и големи, 

за любовта си към него написах безброй чувствени поеми.

Не бях щастлива - бях необятно щастлива, 

не бях просто красива, а единствено за него красива.

Не исках да ми обещае света, 

а само онова, което носи в своята душа.

 

© Жанета Осипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??