Искам
Искам
да ти подаря крила
за да отидеш,
където пожелаеш!
Мога да спра
с гърдите си стрела
и ще го направя с обич,
това да знаеш!
Заслужаваш
да те къпя в мляко
с устни да те изгарям,
целият от страст
в нощта да се разтварям.
Защото да си влюбен
си е много яко!
Искам, а днес немога.
Но за да ме обичаш,
ще моля Бога!
Ела при мен.
Освободи сърцето ми
от плен!
Ела и страстно
целуни ме
от липсата ти
освободи ме!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени
хубави празнични дни!