May 5, 2010, 12:33 AM

Искам 

  Poetry » Love
822 0 2

 

 

 

Искам

 

 

Искам 

да  ти  подаря  крила

за  да  отидеш,

където  пожелаеш!

Мога  да  спра 

с  гърдите  си  стрела

и  ще  го  направя  с  обич,

това  да  знаеш!

Заслужаваш 

да  те  къпя  в  мляко

с  устни да  те  изгарям,

целият  от  страст 

в  нощта  да  се  разтварям.

Защото  да  си  влюбен 

си  е    много  яко!

Искам,  а  днес  немога.

Но  за  да  ме  обичаш,

ще  моля  Бога!

Ела  при  мен.

Освободи  сърцето  ми 

от  плен!

Ела  и  страстно 

целуни  ме

от  липсата  ти 

освободи  ме!

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??