31.08.2007 г., 21:52 ч.

Искам 

  Поезия
495 0 3
ИСКАМ

Аз искам с пръсти да докосвам,
лицето ти,кичурите коса,
усмивката ти нежна да изпива
от очите мои капчици роса!

В сърцето ти аз искам да запаля,
неугасим пожар за бъдещи лета,
една във тебе птица да се сгуши,
а сякаш хиляди ята!

Аз искам нежно да ме галиш,
и в светла утрин и в тъма,
да знам дори и да те няма,
че на света не съм сама!



© Таня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??