29.08.2008 г., 7:07 ч.

Искам 

  Поезия
1002 0 2

Искам на дъгата да живея,
искам да си свиркам като сноб,
искам детски песнички да пея,
не искам да живея кат' робот.

 

 

Искам свободата да е моя,
искам със усмивка да вървя,
искам в ярки пламъци да тлея,
искам да разпалвам и горя.

 

(28.08.2008)

© Моника Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??