Aug 29, 2008, 7:07 AM

Искам 

  Poetry
1003 0 2

Искам на дъгата да живея,
искам да си свиркам като сноб,
искам детски песнички да пея,
не искам да живея кат' робот.

 

 

Искам свободата да е моя,
искам със усмивка да вървя,
искам в ярки пламъци да тлея,
искам да разпалвам и горя.

 

(28.08.2008)

© Моника All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??