5.02.2010 г., 10:07 ч.

Искам 

  Поезия » Любовна
745 0 0

             Искам

Аз изпитвам силни чувства

и искам ти да ги почувстваш,

защото щом си тук до мен,

не различавам нощ и ден.

 

Няма да отричам,

че безкрайно те обичам.

Да се крия аз не искам,

а ръката ти да стискам.

 

 

Дланите ти нежни да усещам

и очите ти с моите да срещам.

Искам устните ти - ненаситни, сладки

и да галя бузите ти гладки.

 

Вечер, щом с теб си легна,

да се гушна и да се облегна.

Искам да те чувствам винаги до мен,

да си моето решение и проблем.

 

 

 

© Ивчето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??