6.02.2007 г., 18:59 ч.

Искам 

  Поезия
781 0 8

 

 

 

Искам тялото ти меко,

да надвисне върху мен,

като облак и полека,

един във друг да се допрем.

 

Искам пръстите ти тънки,

по плътта ми да танцуват,

да изследват всички гънки,

йероглифи да рисуват.

 

Искам устните червени,

с моите да си шушукат,

да са плътно долепени,

сладоста ми да изсмукват.

 

Искам бавно и ритмично,

тялото си в мен да втриваш,

да говориш неприлично,

като сърп да се извиваш.

 

Искам после като стихнеш,

глава да сложиш на гърдите,

към себе си да те притисна,

да заровя пръсти във косите.

 

Искам да останеш дълго,

свита в моите прегръдки,

като коте да ми мъркаш,

да ни лазят сладки тръпки.

 

Искам..........,

 

искам нощем, искам денем,

искам своята любов,

да изсипваш върху мене,

искам теб за цял живот.

 

 

 

 

© Деян Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??